Chleb

Dostępność: 50 szt.
63.43
szt.
Zamówienie telefoniczne: 791572838 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
7.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD Pickup punkt odbioru / automat paczkowy 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier DPD 14.99
  • Kurier INPOST 14.99
  • Kurier DPD Pobranie 19.99
Więcej o produkcie
Autor:
Jeffrey Hamelman
Stron:
478
Rok wydania:
2025
Oprawa:
twarda
Format:
17,7x24
Data wydania:
2025-02-26
Status:
Nowość
Wydawca:
Buchmann
Wydanie:
4
Tłumaczenie:
Jakub Kowalczyk
Waga
1.06 kg
EAN:
9788383875347

Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba". Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia.

Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.

Parametry:
Autor:
Jeffrey Hamelman
Stron:
478
Rok wydania:
2025
Oprawa:
twarda
Format:
17,7x24
Data wydania:
2025-02-26
Status:
Nowość
Wydawca:
Buchmann
Wydanie:
4
Tłumaczenie:
Jakub Kowalczyk
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: