• Italia na talerzu

Autor Francois-Regis Gaudry, Aleksandra Weksej, Agniesz
Wydawnictwo Znak
Stron 464
Rok wydania 2022
Oprawa twarda
229.99 -30% 160.99
Do końca promocji pozostało:
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 12.99
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier INPOST 13.99
Kurier DPD 14.99
Dostępność 100 szt.
Waga 0.15 kg
EAN 9788324083497

Zamówienie telefoniczne: 791572838

Zostaw telefon

JEDYNA książka o kuchni włoskiej, której potrzebujesz.

WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o kulinarnej Italii.

Ta wielka księga, pełna zdjęć, pięknych ilustracji, map, przydatnych wykresów, porywających anegdot i portretów wybitnych postaci, to pierwsza taka encyklopedia kuchni włoskiej.

Jeśli chcesz gotować jak prawdziwy Włoch, nie potrzebujesz już niczego więcej.

Znajdziesz tu przepisy na dania, które trzeba znać. Zachwycą cię klasyczne i nowoczesne potrawy ze wszystkich regionów Italii. Poznasz najlepsze włoskie produkty: makarony, mięsa, sery, przyprawy, wina, piwa, likiery, kawy.

.Czy Leonardo da Vinci był wegetarianinem?

.Jaka jest różnica między cappuccino, macchiato i mocaccino?

.Czy można zrobić tiramisu bez alkoholu?

.Dlaczego śmietana dodana do carbonary to prawdziwe przestępstwo?

.Czy gnocchi można jeść również na deser?

Przenieś się choć na chwilę na skąpane w słońcu, gwarne ulice Italii i odkryj niezwykłe gastronomiczne dziedzictwo Włochów.

KULINARNA UCZTA DLA WSZYSTKICH WIELBICIELI KUCHNI WŁOSKIEJ

5 kilogramów wiedzy o słonecznej Italii - na tę książkę przygotuj osobną półkę!